DE MOOISTE EIKEN TAFELS VINDT U HIER !!
Kom vrijblijvend gluren in onze showroom!!

Ronde Ø massief Eiken tafels

Dit massief Eiken tafelblad is rond gezaagd en in vele afmetingen en verschillende randafwerkingen verkrijgbaar. Om te kijken of een rond blad in je kamer past moet je ongeveer 120 cm extra rekenen voor de stoelen die om de tafel komen te staan. 

Rond Eiken massief blad Ø rechte zijkant

Rond Eiken massief blad Ø rechte zijkant


Dit massief Eiken tafelblad is rond gezaagd en in vele afmetingen verkrijgbaar. Om te kijken of een rond blad in je kamer past moet je ongeveer 120 cm extra rekenen voor de stoelen die om de tafel komen te staan. 
€ 362,50
Bekijk product
Rond Eiken massief blad Ø met verjongde zijkant

Rond Eiken massief blad Ø met verjongde zijkant


Dit massief Eiken tafelblad is rond gezaagd en in vele afmetingen verkrijgbaar.  Deze tafel heeft een verjongde rand wat inhoudt dat de rand schuin weggezaagd is. Dit tafelblad oogt hierdoor subtieler in een interieur. Om te kijken of een rond blad in je kamer past moet je ongeveer 120 cm extra rekenen voor de stoelen die om de tafel komen te staan. 
€ 330,00
Bekijk product
Rond Eiken massief blad Ø met Deluxe verjongde zijkant

Rond Eiken massief blad Ø met Deluxe verjongde zijkant


Dit massief Eiken tafelblad is rond gezaagd en in vele afmetingen verkrijgbaar.  Deze tafel heeft een extreem verjongde zijkant wat inhoudt dat de rand zeer schuin weggezaagd is. Dit tafelblad oogt hierdoor elegant in een interieur. Om te kijken of een rond blad in je kamer past moet je ongeveer 120 cm extra rekenen voor de stoelen die om de tafel komen te staan. 
€ 269,50
Bekijk product
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer