DE MOOISTE EIKEN TAFELS VINDT U HIER !!
Kom vrijblijvend gluren in onze showroom!!

Eikentafels / Eiken Tafels Regio Drenthe

Onzehoutentafels.nl c.q. eikentafels.eu is een website welke zich richt op verkoop van eikentafels en eiken meubelen door middel van een webshop en verkoop vanuit een showroom. Onze eiken tafels worden op vakkundige wijze gemaakt en uitgeleverd. Wilt u ook een eikentafel c.q. meubel bestellen kijk dan in onze webshop of maak een afspraak in onze showroom.

Onze eikentafels zijn voorzien van de mooiste onderstellen bestaande uit stalen en houten onderstellen in de vorm A, U en X poten. Heeft u nog iets anders in gedachten laat het ons weten en wij kijken wat wij voor u kunnen betekenen in deze.

Wij maken echte eikentafels op maat met een mooie uitstraling, kwalitatief zijn onze eikentafels gemaakt van het beste eikenhout en zijn ze tijdloos. Anders gezegd: een massieve eiken tafel voor het leven! Wij zijn gespecialiseerd in het laten maken van eiken houten tafels op maat. Kom gezellig langs in onze showroom, de koffie zetten wij graag vers voor u! Heeft u zelf ideeën spreek ze uit en we helpen u graag verder.

We hebben ook een grote klantenkring in de Regio Drenthe waar diverse tevreden klanten wonen die gezellig van onze mooie eikentafel eten en drinken.

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer